طراحی سایت هنری در کرمان می تواند یکی از پر بیننده ترین سایت ها باشد. منوی سایت و محتوای سایت باید واضح و کارامد باشند تا توجه کاربر را در اولین نگاه جذب کرده و کاربر با کنجکاوی و اشتیاق در سایت بازدید کند. کاربرانی که برای اولین بار وارد سایت هنری میشوند باید در همان لحظه ی ورود به سایت متوجه شوند که سایت راجع به چیست، اگر درمورد یک هنرمند است آن هنرمند کیست و آثارش چگونه است.
بسیاری از افراد فکر میکنند که وب سایت های هنری دیگر کاربردی ندارند و اتلاف وقت و هزینه است چون میتوان انواع آثار هنری را در شبکه های اجتماعی به نمایش گذاشت اما نکته ی مهمی که اینجاست این است که شما کنترل و نظارت خاصی بر روی شبکه های اجتماعی ندارید ولی برای وب سایت خودتان قالب دلخواه و امکانات دلخواه را انتخاب کرده و نظارت کامل بر چیزی که میخواهید در وب سایت ارائه دهید را کامل دارید.
طراحی گرافیکی مهمترین عامل اثر گذار در موفقیت طراحی سایت هنری در کرمان:
برای طراحی سایت هنری قبل از هر بخشی توجه به طراحی گرافیکی باید به صورت دقیق و کامل انجام شود. زیرا صاحب های سایت افراد هنرمندی هستند که می خواهند این هنر را از طریق طراحی سایت هنری در اختیار کاربران و دوستداران و طرفداران هنرشان قرار دهند به همین دلیل داشتن یک چیدمان مناسب برای ارائه کارها میتواند دیدگاهی مناسب نسبت به هنرمند ایجاد نماید
استفاده از قالب های آماده برای طراحی سایت هنری در کرمان:
استفاده از قالب های آماده برای طراحی سایت هنری یکی از بزرگ ترین اشباهات می تواند باشد این قالب ها دارای محدودیتهایی هستند که برای طراحی سایت هنری میتواند ویژگی خوبی نباشد و سایت را منحر به فرد نکند.
هدف گذاری برای طراحی سایت هنری در کرمان:
به طور کلی برای طراحی هر سایت باید اهداف آن مشخص باشد در طراحی سایت هنری در کرمان هم باید اولین گام مشخص کردن هدف از طراحی باشد . هنگامی که قبل از شروع کار هدف از طراحی سایت هنری به طور واضح مشخص شود بقیه مراحل به صورت طبقه بندی شده و بر اساس اهداف پیش خواهد رفت و از هر گونه دوباره کاری اجتناب میگردد.
مشخص کردن اهداف قبل از طراحی سایت هنری در کرمان:
• میخواهید آثار هنری خود را به نمایش بگذارید؟
• میخواهید مخاطب بیشتری جذب کنید؟
• فقط قصد ارائه اطلاعات دارید؟
• قصد فروش آثار هنری دارید؟
ویژگی های ضروری در طراحی سایت هنری:
• نمونه کارها : نمایش آثار شما در قالب گالری تصاویر
• وبلاگ : مکانی برای اشتراک گذاری اطلاعات و اخبار برای جذب کاربر
• فروشگاه : چنانچه قصد فروش آثار هنری در وب سایت دارید.
• تقویم رویدادها :ارائه اطلاعات و تاریخ برگزاری نمایشگاه های هنری مرتبط یا نمایشگاه آثار خودتان
• بهینه سازی: سایت برای داشتن رتبه بهتر در موتورهای جستجو مثل گوگل
• لینک شبکه های اجتماعی : لینک کردن شبکه های اجتماعی در وب سایت برای دسترسی راحتتر کاربر
نکات مهم درطراحی سایت هنری
انتخاب نام دامنه مناسب:
نام دامنه را با توجه به شاخه هنری و در صورت وجود برند با توجه به برندتان انتخاب کنید. چون نام دامنه اولین آیتم برای معرفی سایت شما و محتوای آن به کاربر است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه مقاله ما در مورد “نحوه انتخاب نام دامنه مناسب برای وب سایت” مشاهده کنید.
سازگاری با مرورگرهای مختلف:
طراحی سایت شما باید طوری باشد که سایتتان در مرورگرهای مختلف مثل کروم، فایرفاکس و … به درستی و بدون هیچ تغییری نمایش داده شود.
ریسپانسیو بودن سایت:
طراحی سایت باید طوری باشد که در دستگاه های مختلف مثل موبایل و تبلت با سایزهای متفاوت صفحه نمایش مطابقت پیدا کرده و متناسب با اندازه صفحه، نمایش داده شود.
معرفی آرتیست و آثارش در سایت:
حتماً بخشی را در سایت به معرفی خودتان و آثارتان و یا در صورت ارائه آثار اشخاص دیگر به معرفی آن ها و آثارشان اختصاص دهید تا کاربرانی که برای اولین بار وارد سایت شده اند همان ابتدا بدانند که شما یا برندتان در چه زمینه ای فعالیت میکنید و چه آثاری دارید.
منو با حداقل آیتم:
وب سایت هایی که منوی شلوغ با تعداد آیتم زیاد دارند باعث سردرگمی کاربر میشوند و کاربر نمیداند روی کدام کلیک کرده و به کجا برود و حتی ممکن است سایت را ترک کند. مهمترین آیتم هایی که میتوانید در منوی سایت هنری قرار دهید عبارتند از:
1. لینک نمونه کارها یا گالری
2. درباره ما (درباره هنرمند و کارهایش)
3. لینک رزومه هنرمند
4. لینک خرید با راهنمای کامل خرید
5. اطلاعات تماس
تقسیم بندی آثار و نمونه کارها:
نمونه کارها و تصاویر را در قالب دسته بندی های مشخص ارائه کنید تا کاربر راحتتر سبکی را که به دنبال آن است پیدا کند. مثلاً در سایت های موسیقی ارائه آلبوم ها در قالب سبک موسیقی شان بسیار بهتر از ارائه در هم آثار میباشد چون در این صورت کاربر به راحتی با رفتن به گروه سبک مورد نظرش به دنبال موسیقی مورد علاقه اش میگردد.
توجه به سایز و حجم تصاویر:
از آنجایی که در سایت های هنری تصاویر و گرافیک بیشتری به کار میرود باید برای جلوگیری از پایین آمدن سرعت سایت حتماً تصاویر را به صورت بهینه سازی شده در سایت قرار داد و از استفاده بیش از حد از تصاویر غیرضروری هم خودداری کرد. زیرا سرعت لود پایین اولین عامل برای فراری دادن کاربر از سایت شماست. سعی کنید سایز تصویرتان بین 100 تا 250 کیلوبایت باشد نه بیشتر و نه کمتر.
عدم اجبار کاربر به ثبت نام یا پر کردن فرم:
اجباری کردن ثبت نام در سایت برای کاربر اشتباهی بزرگ است. و یا قرار دادن فرم های متعدد برای پر کردن باعث خستگی کاربر میشود. در سایت های هنری کاربران باید بدون نیاز به ثبت نام در سایت و یا پر کردن فرمی خاص قادر به دیدن نمونه کارها و آثار هنری باشند.
ارائه اطلاعات تماس به طور کامل:
هر چه بیشتر راه های ارتباطی بین خود و کاربر ایجاد کنید، به کاربر حس اطمینان بیشتری خواهید داد. پس در حد امکان شماره ثابت، شماره موبایل، شماره فکس، آدرس ایمیل و آدرس پستی را در سایت قرار دهید.
یکی از بهترین راه ها برای معرفی آثار هنری و نمایش آن ها به افراد بیشتر در مناطق مختلف دنیا استفاده از وب سایت میباشد. پس با رعایت این نکات در طراحی سایت هنری و ایجاد سایتی حرفه ای و کاربرپسند موفقیت خود را در این زمینه تضمین خواهید کرد.
مهمترین دلایل ترک وب سایت های هنری توسط کاربران:
- ثبت نام اجباری
- پخش موسیقی به صورت اتوماتیک
- تصاویر با حجم بالا و سرعت لود پایین
- منو و راهبری نامناسب و نامنظم
- تبلیغات مزاحم و بی ربط
- ویدئوهای اتوماتیک
- محتوای نامرتب و طیقه بندی نشده
- رویدادها و اخبار تاریخ گذشته
- عدم تطابق فونت های سایت با هم
- رنگ های نامناسب
Visitor Rating: 5 Stars
Visitor Rating: 5 Stars